Om at bruge tiden effektivt

På Gyldendal Business har vi lige udgivet Den effektive leder – Succes med en 40 timers arbejdsuge af Trine Kolding. Hun piller ved den der usagte opfattelse af, at man som leder bør sidde på arbejdspladsen både først og sidst og i øvrigt lige få styr på tingene derhjemme om aftenen og i weekenden, hvorved man ender på arbejdsuger på 60-70 timer.

Bogen er baseret på interview med 20 ledere fra vidt forskellige brancher og virksomhedstyper, der alle aktivt har besluttet, at de vil have en arbejdsuge på max. 40 timer – og at de på den tid vil nå de aftalte resultater. Du kan også læse en artikel af Trine på Lederweb, hvor hun fortæller om nogle af de væsentligste kriterier for at få succes som leder med en normal arbejdsuge på under 40 timer.

Nu leder jeg jo sådan set ikke en masse medarbejdere i dagligdagen, og min aflønning er ikke afhængig af, om jeg når mine resultater, så helt i kernemålgruppen for bogen er jeg jo ikke. Alligevel er det tankevækkende, hvordan beslutninger kan skabe forandringer i folks liv. De her ledere har besluttet, at de vil have en arbejdsuge på 40 timer. FORDI de har noget andet, de også skal og vil.

08. June 2011 by camlarsch
Categories: Faglitteratur | Tags: , , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.