Den indre nørd

Denne blog er i øvrigt blevet til, fordi jeg tog mig sammen, skubbede til min indre nørd og meldte mig til et Geek Girl Meetup, der fokuserede på WordPress.

De flittige arrangører havde lagt et fint program, havde skaffet sponsorer og frokost og sej kage og kaffe og lokaler, så man skulle bare møde op og blive klogere.  Det var der 50 kvinder, der valgte at gøre. Faktisk var tilmeldingslisten fuld i løbet af mindre end en uge. Ret imponerende!

I løbet af dette meetup fik jeg koblet mit nyindkøbte domæne sammen med WordPress og fik introduktion til, hvor meget man egentlig kan med WP som cms-system. Jeg fandt ud af, hvorfor man skulle have en ftp-server, og hvilken betydning ens temavalg har. Der var også gennemgange af, hvordan man lige kunne tweake nogle allerede eksisterende temaer og koder, så de passede i ens eget kram.  (For mit vedkommende bliver det nok senere, meget senere). Og gode fif til, hvad andre havde fået til at virke godt. Desuden blev man mindet om, at det er første indtryk af sitet, der gælder.

Ud over at være blevet klogere og meget imponeret over de tilstedeværende, fik jeg også sat ansigter på en god håndfuld kvinder, jeg følger på Twitter. Meget hyggelig bonus!

Den indre nørd fik et ordentligt skub – og nu nørder jeg så derudad …

Følg evt. med på GGMCPH’s blog eller på Twitter: #ggmcph – eller på LinkedIn eller på Facebook.

22. April 2011 by camlarsch
Categories: Øvrige | Tags: , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.