Arbejdsfordeling

Er lige kommet i tanke om, at vi faktisk er virkeligt gode til arbejdsfordeling i mit ægteskab. Således er det blevet sådan, at jeg er den, der køber bøgerne, mens gemalen er den, der køber musikken. Fordi jeg går op i det første og han i det andet. På samme måde er det mig, der bestemmer menuen, når vi får gæster, mens han bestemmer lamper – uden at de ting i øvrigt har så meget med hinanden at gøre.

Men det virkelige gennembrud er faktisk først kommet i år (og vi har kendt hinanden i et tocifret antal år!): Vi har aftalt, at den, der putter det mindst besværlige barn, det ældste, også skal rydde køkkenet om aftenen. Indtil den aftale blev indgået, har vi excelleret i at forsøge at undgå at bemærke, at det burde gøres … nogenlunde på skift, men ofte også samtidig.

Og faktisk føles det jo helt fantastisk, at køkkenet er ryddet hver morgen. Og det føles kun en lille smule uretfærdigt, når den anden er til aftenarrangementer, så man både skal putte den besværlige og rydde køkkenet. Men opvejes faktisk af den generelle tilfredshed! Vildt smart, ikke?!

07. May 2011 by camlarsch
Categories: Øvrige | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.